200+

clienti care au avut incredere in mine

Adrian

DESPRE MINE

 

Înainte de toate, pentru mine este foarte important să ai o ideea despre cine sunt eu că om, apoi că terapeut. Mă numesc Bianca Iuga și provin dintr-o familie cu ambii părinți profesori. Aici aș putea menționa atât partea pozitivă, și anume faptul că educația a ocupat un loc fruntaș, determinându-mi ,,setea” pentru tot ce înseamnă procesul educațional, citit, dezvoltare continuă, dar și câteva părți mai puțin plăcute printre care ,,nevoia” de a fi mereu printre premianții clasei, comparații constante, lucruri care au dus la un perfecționism puțin disfuncțional, aș spune .

 

În afară de aceste aspecte, mă consider o persoană puternică și directă, dar uneori încăpățânată. Îmi place să practic sportul și să explorez natura prin călătorii. În plus, sunt  plină de viață și ador să ajut și să găsesc mereu noi modalități de a deveni o persoană mai bună.

 

Cursurile care mă califică pentru acest domeniu sunt: 

  • Licența în domeniul psihologiei la Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj

  • Masterat în Psihologie Clinică, Consiliere psihologică și Psihoterapie la Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj

  • Formare profesională în Psihoterapii Cognitive și Comportamentale la Asociația de psihoterapii cognitive și comportamentale din România, Centrul de formare Albert Ellis Institute, SUA. 

  • Membru al Colegiului Psihologilor din România

 

Sunt o persoană fascinată de mintea umană și din drag pentru oameni am ales această profesie, considerând că ajutorul pe care pot să îl ofer unui om, într-un anumit moment al poveștii lui de viață, reprezintă cel mai frumos dar pe care ni-l da Dumnezeu. 

 

Mă consider privilegiată de fiecare dată când oamenii cu care lucrez își aștern povestea lor de viață, acest lucru aducând o mare responsabilitate pentru mine, însă mai presus de toate sens și împlinire. Pentru a afla mai multe despre serviciile de consiliere psihologică pe care le ofer, vă invit să vizitați pagina noastră dedicată acestora.

 

 psiholog bianca iuga

2000+

ore de terapie

9+ ani

de educatie continua

TESTIMONIALE

Andreea


"Se vede că pui suflet în ceea ce faci și mi-ai transmis o energie foarte bună la fiecare ședință. Eram alt om când ieșeam de acolo. Îți doresc din suflet mult succes în continuare în drumul pe care ți l-ai ales . "

Claudia

 

"Vreau să îți mulțumesc pentru tot! Îți voi rămâne veșnic recunoscătoare pentru că mi-ai acordat timpul tău, că m-ai ascultat și am simțit cu adevărat implicare din partea ta. ."


"A fost o placere sa lucrez cu Bianca. Am simtit implicare pe tot procesul terapeutic "

Follow me :

Linkedin Psiholog Bianca Iuga
telefon psiholog Bianca Iuga

+40 754 272 832

mail Psiholog Bianca Iuga

psihologbiancaiuga@gmail.com

Instagram psiholog Bianca Iuga
Facebook Psiholog Bianca Iuga