Tulburarea distimică este o afecțiune de sănătate mintală care îți poate afecta viața de zi cu zi. Starea persistentă de tristețe și descurajare poate duce la dificultăți în relații, probleme în carieră și dezvoltare personală limitată. Diagnosticul se pune după doi ani de simptome persistente și poate fi tratat prin terapia psihologică.

Dacă simțiți că sunteți afectat de tulburarea distimică sau alte afecțiuni de sănătate mintală, este important să căutați ajutor de la un profesionist de sănătate mintală.
Tratamentul adecvat poate ameliora semnificativ simptomele și vă poate ajuta să vă bucurați din nou de viață. Dacă doriți să discutați despre simptomele sau tratamentul tulburării distimice nu ezitați să mă contactați.


 

Tulburarea distimica

Anxietatea


Anxietatea este o problemă comună de sănătate mintală care poate avea un impact negativ asupra vieții tale de zi cu zi. Se poate manifesta sub forma de grijă excesivă, frică sau neliniște și poate duce la evitarea anumitor situații sau activități.

Dacă simțiți că suferiți de anxietate, este important să căutați ajutor și să găsiți modalități de a face față simptomelor.
Căutați sprijin de la prieteni și familie, practicați tehnici de relaxare, precum meditația sau yoga, și discutați cu un terapeut profesionist.

În calitate de psiholog, sunt aici pentru a vă ajuta să depășiți anxietatea și să vă ofer sfaturi și soluții pentru a vă simți mai bine. Cu terapia psihologică, putem lucra împreună pentru a identifica cauzele anxietății și pentru a găsi modalități de a face față simptomelor. Nu trebuie să luptați singuri și suntem aici pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine și să vă bucurați din nou de viață.

Depresia

 

Depresia este o problemă de sănătate mentală care afectează mulți oameni în ziua de astăzi. Poate fi o luptă constantă cu emoțiile negative, oboseală și o lipsă de interes pentru lucrurile care obișnuiați să le faceți cu plăcere. În plus, poate fi dificil să găsiți ajutor când vă simțiți atât de jos și singuri.

Dacă sunteți depresiv, este important să știți că nu sunteți singur. Mulți oameni au trecut prin asta și există oameni care vă pot ajuta să treceți peste această perioadă dificilă. Căutați sprijin de la prieteni, familie sau un terapeut profesionist. Nu trebuie să luptați singuri.

Ca psiholog, îmi doresc să fiu aici pentru voi, să vă ajut să vă simțiți mai bine și să vă ofer sfaturi și soluții pentru a depăși această perioadă dificilă. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să mă contactați. Prin terapia psihologică, putem găsi împreună modalități de a face față depresiei și de a vă bucura din nou de viață. Nu trebuie să luptați singuri și suntem aici să vă ajutăm să depășiți această problemă.

 

Secțiunea de Resurse

"Ceea ce contează cu adevărat este dacă suntem cu adevărat dispuși să ne deschidem sănătos la informații despre noi înșine." - Carl Rogers

Citeste mai mult

Follow me :

Linkedin Psiholog Bianca Iuga
telefon psiholog Bianca Iuga

+40 754 272 832

mail Psiholog Bianca Iuga

psihologbiancaiuga@gmail.com

Instagram psiholog Bianca Iuga
Facebook Psiholog Bianca Iuga